skjut mig

Va drygt det är att vara sjuk och hosta heeeela tiden! jaja nu bestämmer jag mig för att vakna upp frisk imorgon 😉 Jag har iallafall tagit mig ur sängen idag och varit på kupolen och köpt öljettgardiner för 800 spän!! Mitt studentrum ska bli som ett hotellrum hade jag tänkt, riktigt svalt och mysigt kommer det bli. Börjar få en riktigt shabby chic känsla på mitt rum så hoppas dom passar bra. Annars hade inte hänt mycket idag, bara gått runt här hemma i bikini för att det är så fruktansvärt varmt, det har precis börjat åska så nu väntar jag bara på regnet. Är trött på värmen nu 😉 45 grader i Turkiet va droppen haha! Ska lägga ut lite bilder från resan sen om jag orkar så kika in och kolla :*

Inspo (älskling ser du detta 😉 haha )

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>