Back on track ;)

Hej :* Nu innan skolstarten (måndag) så känner jag för att börja blogga lite igen! Befinner mig just nu hemma i Borlänge, riktigt sjuk har jag blivit. Jag och pojkvännen har nyss varit i Alanya och efter vi kom hem blev jag sjuk och det går aldrig över. Börjar bli lite orolig vad det kan vara, blir det inte bättre till veckan måste jag gå och kolla upp det. Känns riktigt drygt med tanke på att vi ska börja med spa-terapeut utbildningen nu på måndag. Det är ju meningen att man ska komma till skolan utvilad, pigg, fräsch och glad efter att varit ledig i fem veckor men nejnej. Ska ta och sova lite nu och se om det blir bättre! <3

Jag och Mr Grey igår 😉 haha

1085241_10201691941525902_1923206347_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>