Godmorgon!

Vad tror ni, att jag sitter i skolan eller ligger hemma as sjuk i sängen? Med min vanliga tur så är de det sist nämnda. Alltså den här hösten har varit ett SKÄMT , jag har aldrig varit så här sjuk som jag varit den här hösten. Sen jag flyttade till Orsa så small det bara till, snacka om att förstöra ens motivation till att vara kvar här när man är sjuk hela tiden! Nej jag tycker det är konstigt, jag äter jätte nyttigt, jag tränar, jag röker inte, dricker bara någon gång i månaden och jag klär mig varmt. Varför blir jag då sjuk för? :( Ögonlocken börjar också bli röda igen, jag pallar inte… 

Här har ni en bild på mig och vad jag kan minnas så var jag så lycklig här och hade inga problem alls! Klart alla människor har problem men alltså när det gäller att vara sjuk så orkar jag inge mer.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>