Everybody wants love <3

Ett distansförhållande för mig är typ det värsta som finns. Är man inte rätt person för varandra så kommer det aldrig aldrig aldrig att funka. Och ordet svartsjuka får inte ens finns med i bilden, ialf ni som är överdrivet svartsjuka.

Här ska ni få 10 tips på ett lyckat distansförhållande 😉 (tagit från en blogg)
 1. Svartsjuka funkar inte. Inte en sekund. Om du går runt med en järntrea
  i handen och funderar på vad för sms den andra personen får, lägg ner.
  Du kommer få magsår på mindre än en månad.
 2.  Prata varje dag. Under stora delar av året,
  finns inget annat än ord er emellan. Tröst, glädje, längtan –
  allt måste kunna uttryckas i ord. Tycker du inte om att prata? Aj då.
  Tystnaden funkar inte. Ni glider snabbt isär.
 3. Njut av ensamheten. Du kan inte gå runt och vänta på den andre, räkna ner dagarna tills ni ska träffas igen. Att vara tillsammans ska vara underbart, men livet måste vara underbart även då ni inte är tillsammans.
  Annars blir det olidligt. Har du svårt att umgås med dig själv, försök inte ens ett distansförhållande.
 4. Ni måste veta när ni ska träffas nästa gång! Ovissheten kan också vara olidlig. En månad, två eller sex – det är alltid bättre att veta än att gå runt i ovisshet.
 5. Glöm inte detaljerna. Vad åt vi till frukost? Vem bråkade vi med på jobbet? Hur är vädret? Den andres vardag får inte kännas främmande, vi får inte tro “det här är för oviktigt” bara för att man är 1400 mil från varandra. Vare sig man sover tillsammans eller inte, de små detaljerna är byggstenarna i vardagen.
 6.  Satsa. Pengar och tid. det här skriver jag själv, alltså jag vet inte huuuuuuuur mycket pengar jag och min pojkvän gjort slut på bara för att kunna vara med varandra <3 verkligen värt varenda krona och som fattig student så är det ju han som fått betala det mesta vilket känns hemskt!
 7. Organiserad. Det är inte som man gärna tror, att man måste vara impulsiv för att ge sig in i något sånt här. Eller kanske till en början. Sen gäller det att ha hjärtat varmt men huvudet kallt. Det blir en jävla massa planering, sitta med kalender, göra om planer, anpassa och se över. För att kunna bryta rutinen så systematiskt måste man vara organiserad och strukturerad.

Och här kommer det viktigaste utav allt!! Det måste vara värt det. När du aldrig är fången i vardagens trista upprepning, får du också många möjligheter att omvärdera förhållandet, titta på det på avstånd. Mitt sista och viktigaste råd: Personen måste vara något alldeles exceptionellt. Ditt hjärta måste skrika efter honom/henne. Du måste känna med versaler och älska med utropstecken –
hur gör du annars för att vakna varje morgon och välja någon som inte ligger bredvid dig?

 

 

saknar dig mitt hjärta <3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>