men åh.

kan man ha mer otur än mig när det gäller att vara sjuk?? Igår var allt toppen, imorse när jag vakna hade jag världens halsont och det blir bara värre och värre för varje minut som går, jag blir så arg för jag har varit tillräckligt sjuk den här hösten! :(  Ingen som tar hand om mig heller, lagar mat eller städar åt mig buhu :( haha. Jag har bytt sovrum nu , vet inte om jag skrivit att jag just nu bor i en ”turistlägenhet” alltså en möblerad lägenhet i väntan på att dom ska göra klar min vanliga där jag har min sköna säng som jag saknar sååå mycket. Fick reda på idag att jag ska bo här i Januari också förmodligen så jag var hem till min gamla och hämta massa saker och släpade hit det i ”snöstormen” åh vad arg jag va när jag kom hem för det var så tungt och jag fick verkligen anstränga mig så halsen blev ännu värre. Nej jag säger bara en sak, 2013 VÄLKOMMEN!!! Har fått för mig att bara för att det blir ett nytt år så blir allt bra! 😉

 

Såg väl inte ut att vara så mycket men det var verkligen as tungt och mitt duntäcke väger ju bly!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>