Glad tjej!!

Hej :) hoppas det är bra där ute i kylan!! Här är det jätte bra, jag har inte varit så frisk på länge och ögonlocken blir bara bättre MEN man ska aldrig säga aldrig, får se om det kommer tillbaka efter jag varit här ett tag. Håller mig så långt undan lägenheten för det är den som gjort mig så dålig hela hösten.

Just nu har vi paketering i skolan, liknande det vi gjorde i höstas men det gör väl inget, nu sitter det ju och man har blivit världsbäst på att paketera resor 😉 annars rullar dagarna på, jag har lite julmys här hemma med glögg, russin, clemmis och majsbröd!:)

Tomten får bli mitt enda julpynt här i Orsa, fett onödigt när man inte ens kommer vara här vid jul. Julkänslan får jag ändå hemma, inte här!

20121205-195937.jpg

20121205-195946.jpg

20121205-195953.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>