Hej <3

Hej <3 sitter här i min lägenhet på tattargränd och pratar med babe, jag har ju fått låna en lägenhet eftersom min lägenhet är vattenskadad :( det är riktigt jobbigt att hålla på att flytta runt men så är det. Jag ska inte klaga, ska vara glad att det hände nu för jag har varit hemma hela förra veckan och nästa torsdag åker jag hem igen 😀 och på lördagen åker jag och killen till Egypten 😀 nu ska jag kolla på Gossip girl och äta nötter.

Min nya bikini :)

20121204-190127.jpg

20121204-190140.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>